Welkom bij CVS BMW en mini Specialist Oudenbosch

Cvs is de aangewezen garage voor uw bmw en mini in Brabant door zeer veel ervaring trainingen cursussen en werkzaam geweest bij verschillende dealer bedrijven motoren revisie bedrijf ons bedrijf is ingericht met zeer professionele machines en apparatuur zodat wij goed en op de juist manier snel een diagnose kunnen stellen en in overleg repareren

CVS Tuning is al jaren een begrip in de wereld van BMW tuning. Naast de verschillende werkzaamheden die we uitvoerden met betrekking tot de racerij, pleegden we ook veelzijdig onderhoud aan allerlei “standaard type BMW’s”. Omdat dit de laatste jaren zo is gegroeid, hebben we besloten om het bedrijf op te splitsen in CVS Tuning (voor de tuning/racerij) en CVS bmw specialist (voor het veelzijdige onderhoud).

Op deze website laten we u graag zien wie wij zijn en waar wij voor staan. CVS is een veelzijdig autobedrijf gespecialiseerd in onderhoud van alle type BMW’s, daarnaast hebben wij een speciale revisie werkplaats waar wij alle type motoren kunnen reviseren. Of het nu een klassieker, een speciale editie of een gloednieuw model betreft, met onze apparatuur en vakmanschap kunnen we het nodige onderhoud aan alle types uitvoeren. Verder hebben wij de nieuwste apparatuur op het gebied van storingen en diagnose. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen of andere hoogwaardige producten.

Bekijkt u rustig onze nieuwe websites en bezoek deze regelmatig voor nieuwe updates. Voor specifieke vragen kunt u het beste contact met ons opnemen.

U kunt contact met ons opnemen via onze contactpagina of per telefoon op 06 – 52 31 22 60.

Tot ziens bij CVS bmw specialist te Oudenbosch!